REISEFORSIKRING
REISEFORSIKRING
REISEFORSIKRING

REISEFORSIKRING

REISEFORSIKRING

Gjelder din reiseforsikring der du er, og er du forsikret mot pandemi og i konfliktområder? Gjensidige, Europeiske, Fremtind (DNB), Storebrand, Tryg, Frende og Gouda følger særnorske reiseråd som gir begrenset trygghet i utlandet. Er eller skal du på reise er det greit å vite det finnes alternativ.

TIPS TIL

REISEFORSIKRING

Betaler du for en avtale som ikke fungerer? Reiseforsikring fra Fremtind (DNB) og Storebrand kan være ugyldige i utlandet, Europeiske og Tryg kan gi begrenset dekning innenfor Schengen, mens Gjensidige, Frende* og Gouda ikke nødvendigvis dekker pandemi-relaterte hendelser.

Er eller skal du på reise er det greit å vite både AXA, Lloyd`s og Atlas dekker dine reiser

Faktureres du full pris for begrenset dekning er det kanskje på tide å vurdere alternativ. Et godt tips kan være reiseforsikring fra Heymondo, som gjelder på tross av norske reiseråd. Med avtalen Global Annual Multitrip er du dekket i hele verden.

Med Heymondo får du også dekning for Covid-19

Hos Heymondo får du en enkel og rimelige reiseforsikring som også gjelder under pandemi. Velg forsikring av enkeltreise, årlig forsikring eller forsikring for lengre utenlandsopphold.

DU FÅR:

  • Oversiktlig forsikringsdokument
  • Forsikringsertifikat for Covid-19
  • Chat for medisinsk rådgivning
  • Smart app med alle tjenester
  • Døgnåpen kundeservice
Bytt til en reiseforsikring som gir deg full trygghet i utlandet, også under pandemi

Norske forsikringsselskap gjemmer seg bak særnorske reiseråd, og flere gir begrenset dekning. Betaler du for en reiseforsikring som ikke gjelder i utlandet? Det finnes alternativer. AXA, Lloyd`s og Atlas gjelder på tross av særnorske reiseråd. Med Heymondo som forsikringsmegler får du dekning tilpasset dine behov. Hjemtransport og behandling ved COVID er inkludert.

Er eller skal du på reise dekker Heymondo dine behov
Det tas forhehold om endring av priser og dekning. Nettstedet tar ikke ansvar for avvik i gjengivelse av vilkår. Forsikringstager er selv ansvarlig for avtaleinngåelse.
Andre spørsmål? Spør Reiseeksperten

Foto: