UNTIE | BE FREE

Let yourself go

ARVEN

Utferdstrangen som startet for 500 000 år siden lever fortsatt. Mens de fleste følger samfunsnormen er det noen som ikke vil innfinne seg. Globetrottere med digitale jobber finner du på kaffebarer verden runt. Noen oppdrar barna der de færreste reiser på ferie. Mens andre saumfarer verden for kultur og landskap av ren nyskjerighet. Dagene går fort ved faste rutiner, mens tiden stanses i møte med det ukjente. Forandring i miljø og landskap, ny kultur og nye menneskemøter gjør dager til uker og måneder til år.
Livet er ditt. Lev det.

SIST PUBLISERT

"Det vakre med å reise er at noens rutine blir din ekstraordinære opplevelse"

- REISEEKSPERTEN
NYLIG PUBLISERT

TØR DU SLIPPE TAKET?

"Jeg har alltid ønsket å reise, men jeg har ikke råd." Det du ikke har råd til er å ikke dra. Det du ikke tar deg råd til er å gi slipp på sikkerheten. En reise, som livet, må hvile på et solidfundament av økonomisk uro for å gi utfordring.
 
Lange reiser er forbeholdt sjøfolk, og verdens vandrere som ikke vil tilpasse seg. De som nekter rutinehjulet som forsyner seg av den lille tiden vi har, før de korte livene våre er over.
 
Hva trenger du virkelig? Litt mat, husly og noe som gir mestringsfølelse. Det er alt, i materiell forstand, og du vet det. Men det veletablerte samfunnet undergraver vårt behov for frihet, og vi ender kneblet av forpliktelser, lån og eiendeler.

REISEEKSPERTEN.NO

LEV DIN DRØM

Istedefor å lengte til ferie fra hverdagen, lev et liv du ikke vil reise fra. Søk en jobb med utvekslingsmuligheter. Ta et friår. Jobb for en frivillig organisasjon som dekker kostnadene dine.